Location, hours, and reservations

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La cantina dei Musei del Cibo – Museo del Vino

c/o Rocca Sanvitale, Piazza Gramsci, Sala Baganza (Parma)

Wine Museum
Tel.  +39.0521.218889 – IAT-R – Parma – Piazza Garibaldi, 1 – 43121 Parma – I
The service is active from Monday to Sunday, from 9 a.m. to 7 p.m.
E-mail: prenotazioni.vino@museidelcibo.it

From March 1 to December 8
* Saturday, Sunday and holidays: 10 a.m. to 6 p.m.
*From Monday to Friday: opened to groups on reservation

From December to February
*Closed – open on reservation to groups only

* Full € 5

* Reduced € 4.00 groups (minimum 15 people), adults over 65 years, conventions,

* Biglietto Famiglia € 10 valido per due adulti e tutti i bambini della famiglia, senza limitazione di numero. In omaggio alla biglietteria la scheda Museo Quiz, per vivere il Museo come una caccia al tesoro. Valido per un solo museo.

*Reduced schools € 3.00 schools and children from 6 to 18 years,

*Free disabled and their escorts, escorts groups and schools, journalists, children under 6 years

*Food Museums Card € 12 – easy and advantageous way to visit all of the Food Museums
Discover all of the advantages of the card

Guided Tours
While booking your ticket, you can also book a guided tour.  Guided tour costs € 25 for a maximum of 25 people.

At all of the Food Museums, it is possible to take part in labs and activities for schools and groups. Visit the catalog of Learning Activities in the Learning/School section, where you will find the information.

Tragitto andata/ritorno in giornata.
Partenza: da qualsiasi istituto scolastico della provincia di Parma o dalla stazione FS di Parma
Destinazione: una delle 7 sedi dei Musei del Cibo
Tariffa: 5,00 euro per ogni studente trasportato (gli accompagnatori viaggiano gratis) per gruppi di minimo 25 studenti comprensivo di andata e ritorno, cui va aggiunto il costo del biglietto d’ingresso al museo e quello delle eventuali attività didattiche e della visita guidata.

Come prenotare il trasporto: inviare una richiesta, tramite apposito modulo all’indirizzo info@museidelcibo.it con almeno 10 giorni d’anticipo rispetto alla visita.
Il costo del trasporto potrà essere saldato con bonifico bancario a fronte di regolare fattura.

ATTENZIONE: Il servizio si considera attivato solo dopo l’invio di una mail di conferma di avvenuta prenotazione trasporto TEP.

Esigenze particolari vanno evidenziate nella mail di richiesta.

Daily trips from Parma and back.
Departure: from the Parma Train Station (delivery from Exit Viale Borsellino) or from your hotel in town or in the surrounding area.
Destination: one or more of the 8 Museums.
Vehicle: Opel Zafira Tourer 7-seater or other similar models available.
Rate: € 61.48 + Vat (22%) per day instead of € 100 + Vat (no extra charge for battery charging).
How to book the car: send an email request to christian.pace@scaimotor.it and cc to matteo.pasini@scaimotor.it at least 10 days prior to your visit.
It is necessary to attach a copy of your driving licence plus your Identity Car or Passport and phone number of the drivers.
Please read the RENTAL AGREEMENT published on this website.
The rental cost must be paid by bank transfer prior to your visit after receiving the invoice.
Please note that ; the rental agreement is to be considered garanteed after receiving an email confirmation from Scai Motor Srl.
Email any special requests or call.
Info: tel. +39 0521 670234 or +39 0521 670264

Distanza: 15 km da Parma

Coordinate GPS: 44°42’48″N, 10°13’39″E
Da Parma, Via La Spezia direzione Sud – Provinciale per Sala Baganza – giunti in paese proseguire sempre dritto seguendo la segnaletica – Abbandonare la provinciale e prendere a destra per centro
Autobus extraurbano da Stazione FS Parma a Sala Baganza e ritorno: linea urbana 6 Parma-Sala Baganza-Felino, fermata Sala Baganza centro.

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